Τηλ: 2311-2411-78  Κιν: 6942-777-942  

Web Εφαρμογές

Web εφαρμογές στην ιστοσελίδα της επιχείρησή σας

      Στο Web Development θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε όλες τις web εφαρμογές (εφαρμογές διαδικτύου) καθώς και την απλή κατασκευή ιστοσελίδων όπως και τον σχεδιασμό ιστοσελίδων. Όταν μιλάμε για Web εφαρμογές πιο συγκεκριμένα εννοούμε όλες τις δυναμικές εφαρμογές που υπάρχουν στο διαδύκτιο και έχουν σχεδιαστεί ώστε να πραγματοποιούν συγκεκριμένες διεργασίες, να επιτυγχάνουν συγκεκριμένους στόχους και να εξάγουν στον χρήστη την επιθυμητή πληροφορία ή αποτέλεσμα. Ενώ μια ιστοσελίδα απλά πληροφορεί τον επισκέπτη μια web εφαρμογή μπορεί να προσφέρει στον χρήστη ένα περιβάλλον εργασίας στο οποίο μπορεί να πάρει αλλά και να δώσει πληροφορίες, να εκτελέσει διεργασίες, να επεξεργαστεί δεδομένα και να πετύχει κάποιο στόχο. Παρακάτω παραθέτουμε μερικές εφαρμογές διαδικτύου που είναι πολλές φορές απαραίτητες σε μια ιστοσελίδα επιχείρησης.

Web εφαρμογές για την επιχείρησή σας
Avg.:98.3% Max: 100%
125 votes, 98.3% avg. rating 100%

Επαγγελματικός Κατάλογος

Τι είναι ένας Online Επαγγελματικός Κατάλογος;

      Ένας επαγγελματικός κατάλογος δημιουργείται πρωτίστως με σκοπό να βοηθήσει κάθε μορφής επαγγελματία, να προβάλει την επιχείρησή του στο internet. Απ' την άλλη βοηθάει όλους εκείνους τους καταναλωτές που ψάχνουν κάποιου είδους επιχείρηση ή προϊόν να μπορέσουν απλά και εύκολα να το βρουν. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να αποτελέσει ένα χώρο διαφήμισης επιχειρηματιών όχι μόνο για την τοπική τους αγορά αλλά για όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Ηλεκτρονικός Κατάλογος.

Η επιχείρησή σας ως Ηλεκτρονικός Κατάλογος !

      Ένας ηλεκτρονικός κατάλογος προϊόντων και υπηρεσιών είναι απλά μια ηλεκτρονική απεικόνιση του φυσικού σας καταστήματος. Σας δίνει τη δυνατότητα της προβολής και παρουσίασης των προϊόντων & υπηρεσιών που προσφέρει η επιχείρηση σας 24ώρες το 24ωρο 7 μέρες την εβδομάδα. Αποτελεί για σας τον ιδανικό ηλεκτρονικό κατάλογο που διαχειρίζεστε εσείς μέσω του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS) με αποτέλεσμα την δραστική μείωση του κόστους της επιχείρησής σας μια που η προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας γίνονται μέσω της ιστοσελίδας σας εύκολα, γρήγορα και απλά από εσάς. Με έναν ηλεκτρονικό κατάλογο έχετε πάντα την δυνατότητα να προβάλετε τις προσφορές σας, τα προϊόντα που είναι σε stock, νέα προϊόντα με απεριόριστο αριθμό κατηγοριών και υποκατηγοριών.

Online Παραγγελίες

Μπορούν οι επισκέπτες σας να κάνουν Online Παραγγελίες;

      Η ανταγωνιστικότητα της κάθε επιχείρησης στο σημερινό περιβάλλον εξαρτάται από την ικανότητά της να προσαρμόζεται συνεχώς στις απαιτήσεις της αγοράς, την πλήρη εκμετάλλευση των μέσων που διαθέτει, τη μείωση του κόστους και τη αύξηση της παραγωγικότητας.

      Η κάθε επιχείρηση σήμερα κρίνεται από τις ολοκληρωμένες λύσεις που μπορεί να προσφέρει και το πόσο γήγορα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τις εποχής.  Σε αυτόν τον άξονα κινούνται οι πρότασεις της Internet Technology Solutions για την χρησιμοποίηση των νέων τεχνολογιών χωρίς περιττά ή υπερβολικά πλάνα.

Online Προσφορές

Κερδίστε πελάτες με τις Online Προσφορές !

      Ποιος δεν θα ήθελε καθημερινά να βρίσκει κάποια δελεαστική προσφορά για κάποιο προϊόν ή και υπηρεσία που θα χρησιμοποιήσει ούτως ή άλλως που να μπορεί με μια έκπτωση από 30% έως και 90% να το αποκτήσει; Εκεί έχει βασιστεί και η Groupon που είναι και η πρωτοπόρος στο είδος της.  Με την οικονομική κρίση που έχει πλήξει τα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η ανάγκη για την δημιουργία ιστοσελίδων με online προσφορές είναι μεγαλύτερη από ποτέ!

Online Κρατήσεις

Οnline κρατήσεις για ξενοδοχεία

      Σήμερα κάθε άλλο από ποτέ ο ανταγωνισμός στο χώρο των τουριστικών καταλυμάτων είναι μεγάλος αλλά απ' τα στατιστικά δεδομένα θα είναι σίγουρα ένας από τους κλάδους που θα έχει μεγάλη ανάπτυξη τα χρόνια που έρχονται. Κάθε επαγγελματίας στο χώρο αυτό θα πρέπει να οπλιστεί με τα σωστά εργαλεία για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός και αποτελεσματικός. Ένα μεγάλο όπλο διαθέσιμο σε κάθε ξενοδόχο που θα θελήσει να το χρησιμοποιήσει είναι το internet.

Ιστοσελίδα Online αγγελιών

Online Αγγελίες στο site σας;

      Οι Αγγελίες είναι μια μορφή διαφήμισης που είναι ιδιαίτερα συχνή σε εφημερίδες, σε άλλες περιοδικές εκδόσεις αλλά και στο διαδίκτυο με την μορφή της Online αγγελίας. Διαφημίσεις σε μια εφημερίδα είναι συνήθως σύντομες χωρίς εικόνες και παραπομπές όπως έχουν oι online αγγελίες. Οι online αγγελίες όπως και οι αγγελίες του τύπου κατατάσσονται σε κατηγορίες, όπως "προς πώληση", "αγορά", "ζητείται" "προϊόντα", "υπηρεσίες" κ.α.

Ιστοσελίδα μεσιτών (Real Estate)

Εφαρμογή Real Estate (Μεσιτικών Γραφείων).

      Τα τελευταία χρόνια τα μεσιτικά γραφεία έχουν αλλάξει τρόπο εκτέλεσης των δραστηριοτήτων τους. Έχουν ενσωματώσει εργαλεία στην δραστηριότητά τους που τα κάνουν πιο αποτελεσματικά και πιο οργανωμένα. Το internet δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτό τον κλάδο των επιχειρηματιών. Ένα μεσιτικό γραφείο γραφείο σήμερα θα πρέπει να κάνει τα ακίνητά του πιο ελκυστικά και πιο ευκόλως διαχειρίσιμα με αποτέλεσμα την αύξηση της πελατείας του, την οργάνωση και την σωστή προβολή των ακινήτων του 24 ώρες 7 μέρες την εβδομάδα.  

Κατασκευή ιστοσελίδας Portal 

Τι είναι τα Portals;

      Τα portals είναι ένα κεντρικό σημείο για την προβολή όλων των τύπων των πληροφοριών, προσιτών σε ένα ακροατήριο. Τα Portals μπορούν γενικά να χωριστούν σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Portals πληροφοριών των επιχειρήσεων και Portals διαχείρισης περιεχομένου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα διαπιστώσετε ότι θα πρέπει να συνδυάζει τις δύο εφαρμογές, ώστε να καλυφθεί πλήρως το φάσμα των αναγκών της επιχείρησής σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας Forum

Τι είναι το Forum;

      Στο internet ένα forum είναι μια web εφαρμογή για τη διεξαγωγή συζητήσεων. Χρησιμοποιείται για το χτίσιμο εικονικών κοινοτήτων με κάποιο κοινό ενδιαφέρον. Μηνύματα εντός των φόρουμ είτε εμφανίζονται κατά χρονολογική σειρά, είτε ως θεματική κατηγορία συζητήσεων.
Το Forum είναι μία πολυεπίπεδη εφαρμογή. Η ευρεία χρήση του έγκειται είτε κυρίως στα κοινά ενδιαφέροντα για ένα κοινό θέμα είτε για λόγους διαφήμισης μιας και δε χρειάζεται περιεχόμενο για να λειτουργήσει. Τρέχει μόνο του με τη βοήθεια των επισκεπτών του που συζητούν για τα διάφορα κοινά θέματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν hobby αλλά και σαν fun club. Υπάρχουν έτοιμες πλατφόρμες Forum που είναι κατασκευασμένες έτι ώστε να προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε web site. Είναι μια απλή και οικονομική λύση για εσάς που θέλετε να ξεκινήσετε να οργανώνετε online συζητήσεις για διάφορα θέματα και μ' αυτό τον τρόπο να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του site σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας blog (ιστολόγιο)

Έχει η επιχείρησή σας Blog;

      Ένα blog έρχεται να καλύψει την ανάγκη ενός από τους πιο διαδεδομένου τρόπους επικοινωνίας της εποχής μας, των blogs. Θα λέγαμε πως ένα Blog (ή Weblog) είναι ένα προσωπικό ημερολόγιο στο Web. Τα Blogs καλύπτουν τόσα θέματα, και εκφράζουν τόσες απόψεις, όσοι είναι και οι bloggers που τα γράφουν (περίπου 70 εκατομμύρια). Μερικά blogs επηρεάζουν καθοριστικά τις εξελίξεις σε κάποιους χώρους και έχουν πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα, ενώ άλλα απευθύνονται σε ένα κλειστό κύκλο ανθρώπων (οικογένεια, φίλοι ή συνεργάτες).  Πολλοί από μας παρακολουθήσαμε πως μέσω των blogs διαμορφώθηκαν πολιτικά και κοινωνικά κινήματα στην Ελλάδα.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης
Αποκτήστε ιστοσελίδα φιλική στις μηχανές αναζήτησης Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές... Δείτε το
Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων - Δείτε τι πρέπει να προσέξετε στην επιλογή σας
Σημαντικά σημεία κατά την επιλογή εταιρίας Web Design για Κατασκευή ιστοσελίδων  ... Δείτε το
Συμβουλές SEO (Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης)
Συμβουλές SEO για τις μηχανές αναζήτησης Επιγραμματικά θα λέγαμε ότι η βελτιστοποίηση μηχανών... Δείτε το
Είναι αποτελεσματική η διαφήμιση στο Facebook;
Αποτελεσματικότητα της διαφήμισης στο Facebook.    Η αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων... Δείτε το
Το νέο μας blog
Το νέο μας site & blog    Τελικά βρήκαμε λίγο χρόνο και ανανεωθήκαμε! Καταφέραμε... Δείτε το
Πως να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα
Βήματα για πετυχημένη κατασκευή ιστοσελίδων. Επιλέξετε έναν σωστό web designer. Έρευνα για... Δείτε το
Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και Μάρκετινγκ στις μηχανές αναζήτησης
Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και διαδικτυακό μάρκετινγκ. To SEO (Search Engine Optimization -... Δείτε το
Βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστοσελίδας σε Joomla 3.x
Πώς να βελτιστοποιήσουμε μια ιστοσελίδα σε Joomla 3.x Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από τότε... Δείτε το
Προώθηση ιστοσελίδων με χρήση των Local Citations - Απλές συμβουλές SEO για τοπικές επιχειρήσεις
Αρωγός στην προώθηση ιστοσελίδων οι τοπικές αναφορές (Local Citations) Απλή συμβουλή SEO για... Δείτε το
Οι 7 καλύτερες συμβουλές για επιτυχημένη κατασκευή eshop
7 συμβουλές για επιτυχία στην κατασκευή eshop και προώθησή του. Κατά το παρελθόν θα έχετε... Δείτε το
Πως το Update “Pigeon” της Google βοηθάει τους τοπικούς καταλόγους επιχειρήσεων
Τι είναι η ενημέρωση "Pigeon" της Google; Στις 24 Ιουλίου, η Google έκανε δημόσια με μια νέα... Δείτε το
Βήματα στην κατασκευή ιστοσελίδων
Βήματα στην κατασκευή ιστοσελίδων και τι θα πρέπει να προσέξουμε στην κατασκευή της ιστοσελίδας... Δείτε το
Πως να κάνετε καλύτερη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) από τον ανταγωνισμό
Πώς να πετύχετε καλύτερη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) από τον... Δείτε το
Αποτελεσματικό SEO για μικρές επιχειρήσεις
Εύκολες και απλές συμβουλές για SEO σε μικρές επιχειρήσεις Κάθε μικρή επιχείρηση μου έχει... Δείτε το
Πόσο απαραίτητα είναι τα backlinks για μια ιστοσελίδα;
Πώς το Google κατατάσσει τις σελίδες που έχουν λίγα Backlinks; Για αρκετό καιρό τώρα, η... Δείτε το
Αποτελεσματικό μάρκετινγκ στο internet
Σχεδιασμός για αποτελεσματικό μάρκετινγκ στο internet To Μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο δεν είναι πάντα... Δείτε το
Δημιουργία backlinks για βελτίωση του SEO
Πώς και γιατί πρέπει να αρχίσουμε την δημιουργία backlinks; Τι είναι τα backlinks; Τα backlinks... Δείτε το
Υπηρεσίες βελτιστοποίησης ιστοσελίδων (SEO). Τι πρέπει να προσέξετε.
Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και επιλογή σωστών υπηρεσιών SEO Αναζήτηση για βελτιστοποίηση... Δείτε το
Βελτιστοποίηση περιεχομένου για τα social media και το SEO
Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τα social media και το SEO Οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων συνήθως... Δείτε το
Δημιουργία επιτυχημένων άρθρων για την ιστοσελίδα σας
Τα "πρέπει" και "δεν πρέπει" κατά τη συγγραφή άρθρων στην ιστοσελίδα μας Η συγγραφή άρθρων για το... Δείτε το
prev
next

Επικοινωνήστε μαζί μας!

 Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας  

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη,

Τηλ.: +30 2311 2411 78 Κιν. +30 6942 777 942.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

                                                                                                                                                

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners

Επάνω