Web Εφαρμογές

Web εφαρμογές στην ιστοσελίδα της επιχείρησή σας

      Στο Web Development θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε όλες τις web εφαρμογές (εφαρμογές διαδικτύου) καθώς και την απλή κατασκευή ιστοσελίδων όπως και τον σχεδιασμό ιστοσελίδων. Όταν μιλάμε για Web εφαρμογές πιο συγκεκριμένα εννοούμε όλες τις δυναμικές εφαρμογές που υπάρχουν στο διαδύκτιο και έχουν σχεδιαστεί ώστε να πραγματοποιούν συγκεκριμένες διεργασίες, να επιτυγχάνουν συγκεκριμένους στόχους και να εξάγουν στον χρήστη την επιθυμητή πληροφορία ή αποτέλεσμα. Ενώ μια ιστοσελίδα απλά πληροφορεί τον επισκέπτη μια web εφαρμογή μπορεί να προσφέρει στον χρήστη ένα περιβάλλον εργασίας στο οποίο μπορεί να πάρει αλλά και να δώσει πληροφορίες, να εκτελέσει διεργασίες, να επεξεργαστεί δεδομένα και να πετύχει κάποιο στόχο. Παρακάτω παραθέτουμε μερικές εφαρμογές διαδικτύου που είναι πολλές φορές απαραίτητες σε μια ιστοσελίδα επιχείρησης.

Επαγγελματικός Κατάλογος

Τι είναι ένας Online Επαγγελματικός Κατάλογος;

      Ένας επαγγελματικός κατάλογος δημιουργείται πρωτίστως με σκοπό να βοηθήσει κάθε μορφής επαγγελματία, να προβάλει την επιχείρησή του στο internet. Απ' την άλλη βοηθάει όλους εκείνους τους καταναλωτές που ψάχνουν κάποιου είδους επιχείρηση ή προϊόν να μπορέσουν απλά και εύκολα να το βρουν. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να αποτελέσει ένα χώρο διαφήμισης επιχειρηματιών όχι μόνο για την τοπική τους αγορά αλλά για όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Η επιχείρησή σας ως Ηλεκτρονικός Κατάλογος !

      Ένας ηλεκτρονικός κατάλογος προϊόντων και υπηρεσιών είναι απλά μια ηλεκτρονική απεικόνιση του φυσικού σας καταστήματος. Σας δίνει τη δυνατότητα της προβολής και παρουσίασης των προϊόντων & υπηρεσιών που προσφέρει η επιχείρηση σας 24ώρες το 24ωρο 7 μέρες την εβδομάδα. Αποτελεί για σας τον ιδανικό ηλεκτρονικό κατάλογο που διαχειρίζεστε εσείς μέσω του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS) με αποτέλεσμα την δραστική μείωση του κόστους της επιχείρησής σας μια που η προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας γίνονται μέσω της ιστοσελίδας σας εύκολα, γρήγορα και απλά από εσάς. Με έναν ηλεκτρονικό κατάλογο έχετε πάντα την δυνατότητα να προβάλετε τις προσφορές σας, τα προϊόντα που είναι σε stock, νέα προϊόντα με απεριόριστο αριθμό κατηγοριών και υποκατηγοριών.

Online Παραγγελίες

Μπορούν οι επισκέπτες σας να κάνουν Online Παραγγελίες;

      Η ανταγωνιστικότητα της κάθε επιχείρησης στο σημερινό περιβάλλον εξαρτάται από την ικανότητά της να προσαρμόζεται συνεχώς στις απαιτήσεις της αγοράς, την πλήρη εκμετάλλευση των μέσων που διαθέτει, τη μείωση του κόστους και τη αύξηση της παραγωγικότητας.

      Η κάθε επιχείρηση σήμερα κρίνεται από τις ολοκληρωμένες λύσεις που μπορεί να προσφέρει και το πόσο γήγορα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τις εποχής.  Σε αυτόν τον άξονα κινούνται οι πρότασεις της Internet Technology Solutions για την χρησιμοποίηση των νέων τεχνολογιών χωρίς περιττά ή υπερβολικά πλάνα.

Online Προσφορές

Κερδίστε πελάτες με τις Online Προσφορές !

      Ποιος δεν θα ήθελε καθημερινά να βρίσκει κάποια δελεαστική προσφορά για κάποιο προϊόν ή και υπηρεσία που θα χρησιμοποιήσει ούτως ή άλλως που να μπορεί με μια έκπτωση από 30% έως και 90% να το αποκτήσει; Εκεί έχει βασιστεί και η Groupon που είναι και η πρωτοπόρος στο είδος της.  Με την οικονομική κρίση που έχει πλήξει τα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η ανάγκη για την δημιουργία ιστοσελίδων με online προσφορές είναι μεγαλύτερη από ποτέ!

Online Κρατήσεις

Οnline κρατήσεις για ξενοδοχεία

      Σήμερα κάθε άλλο από ποτέ ο ανταγωνισμός στο χώρο των τουριστικών καταλυμάτων είναι μεγάλος αλλά απ' τα στατιστικά δεδομένα θα είναι σίγουρα ένας από τους κλάδους που θα έχει μεγάλη ανάπτυξη τα χρόνια που έρχονται. Κάθε επαγγελματίας στο χώρο αυτό θα πρέπει να οπλιστεί με τα σωστά εργαλεία για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός και αποτελεσματικός. Ένα μεγάλο όπλο διαθέσιμο σε κάθε ξενοδόχο που θα θελήσει να το χρησιμοποιήσει είναι το internet.

Ιστοσελίδα Online αγγελιών

Online Αγγελίες στο site σας;

      Οι Αγγελίες είναι μια μορφή διαφήμισης που είναι ιδιαίτερα συχνή σε εφημερίδες, σε άλλες περιοδικές εκδόσεις αλλά και στο διαδίκτυο με την μορφή της Online αγγελίας. Διαφημίσεις σε μια εφημερίδα είναι συνήθως σύντομες χωρίς εικόνες και παραπομπές όπως έχουν oι online αγγελίες. Οι online αγγελίες όπως και οι αγγελίες του τύπου κατατάσσονται σε κατηγορίες, όπως "προς πώληση", "αγορά", "ζητείται" "προϊόντα", "υπηρεσίες" κ.α.

Κατασκευή ιστοσελίδας μεσιτών (Real Estate)

Εφαρμογή Real Estate (Μεσιτικών Γραφείων).

      Τα τελευταία χρόνια τα μεσιτικά γραφεία έχουν αλλάξει τρόπο εκτέλεσης των δραστηριοτήτων τους. Έχουν ενσωματώσει εργαλεία στην δραστηριότητά τους που τα κάνουν πιο αποτελεσματικά και πιο οργανωμένα. Το internet δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτό τον κλάδο των επιχειρηματιών. Ένα μεσιτικό γραφείο γραφείο σήμερα θα πρέπει να κάνει τα ακίνητά του πιο ελκυστικά και πιο ευκόλως διαχειρίσιμα με αποτέλεσμα την αύξηση της πελατείας του, την οργάνωση και την σωστή προβολή των ακινήτων του 24 ώρες 7 μέρες την εβδομάδα.  

Κατασκευή ιστοσελίδας Portal 

Τι είναι τα Portals;

      Τα portals είναι ένα κεντρικό σημείο για την προβολή όλων των τύπων των πληροφοριών, προσιτών σε ένα ακροατήριο. Τα Portals μπορούν γενικά να χωριστούν σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Portals πληροφοριών των επιχειρήσεων και Portals διαχείρισης περιεχομένου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα διαπιστώσετε ότι θα πρέπει να συνδυάζει τις δύο εφαρμογές, ώστε να καλυφθεί πλήρως το φάσμα των αναγκών της επιχείρησής σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας Forum

Τι είναι το Forum;

      Στο internet ένα forum είναι μια web εφαρμογή για τη διεξαγωγή συζητήσεων. Χρησιμοποιείται για το χτίσιμο εικονικών κοινοτήτων με κάποιο κοινό ενδιαφέρον. Μηνύματα εντός των φόρουμ είτε εμφανίζονται κατά χρονολογική σειρά, είτε ως θεματική κατηγορία συζητήσεων.
Το Forum είναι μία πολυεπίπεδη εφαρμογή. Η ευρεία χρήση του έγκειται είτε κυρίως στα κοινά ενδιαφέροντα για ένα κοινό θέμα είτε για λόγους διαφήμισης μιας και δε χρειάζεται περιεχόμενο για να λειτουργήσει. Τρέχει μόνο του με τη βοήθεια των επισκεπτών του που συζητούν για τα διάφορα κοινά θέματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν hobby αλλά και σαν fun club. Υπάρχουν έτοιμες πλατφόρμες Forum που είναι κατασκευασμένες έτι ώστε να προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε web site. Είναι μια απλή και οικονομική λύση για εσάς που θέλετε να ξεκινήσετε να οργανώνετε online συζητήσεις για διάφορα θέματα και μ' αυτό τον τρόπο να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του site σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας blog (ιστολόγιο)

Έχει η επιχείρησή σας Blog;

      Ένα blog έρχεται να καλύψει την ανάγκη ενός από τους πιο διαδεδομένου τρόπους επικοινωνίας της εποχής μας, των blogs. Θα λέγαμε πως ένα Blog (ή Weblog) είναι ένα προσωπικό ημερολόγιο στο Web. Τα Blogs καλύπτουν τόσα θέματα, και εκφράζουν τόσες απόψεις, όσοι είναι και οι bloggers που τα γράφουν (περίπου 70 εκατομμύρια). Μερικά blogs επηρεάζουν καθοριστικά τις εξελίξεις σε κάποιους χώρους και έχουν πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα, ενώ άλλα απευθύνονται σε ένα κλειστό κύκλο ανθρώπων (οικογένεια, φίλοι ή συνεργάτες).  Πολλοί από μας παρακολουθήσαμε πως μέσω των blogs διαμορφώθηκαν πολιτικά και κοινωνικά κινήματα στην Ελλάδα.

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη,

Τηλ.: +30 2311 2411 78 Κιν. +30 6942 777 942
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners