Γράφτηκε από τον 
Ανανέωση της ιστοσελίδας μας

Ανανεώσαμε την ιστοσελίδα μας

Μετά από πολλά project, πολλούς καφέδες και πάρα πολύ χρόνο μπροστά στον υπολογιστή καταφέραμε να κάνουμε και το αυτονόητο. Να ανανεώσουμε λίγο και τη δικιά μας ιστοσελίδα. Όπως θα δείτε έχουμε προσπαθήσει να απλοποιήσουμε την ιστοσελίδα μας ώστε να μπορεί κάποιος να βρει τις πληροφορίες που θα ήθελε πιο εύκολα. Πιστεύουμε ότι προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία και σας δίνουμε περισσότερη και σωστότερη πληροφόρηση για τις υπηρεσίες μας. 

Στόχος μας

Μαζί με την απαραίτητη ανανέωση στόχος μας ήταν να δώσουμε πληρέστερη και καλύτερη εικόνα της επιχείρησης μας, των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε αλλά και των διαφόρων projects που υλοποιήσαμε. Έτσι έχουμε "ανεβάσει" σχεδόν όλα τα project που έχουμε υλοποιήσει έως τώρα με αρκετές χρήσιμες πληροφορίες για το κάθε ένα απ' αυτά.

Μάθετε περισσότερα

Θα ήταν χαρά μας να περιηγηθείτε στο portfolio μας και να δείτε τα περισσότερα από τα έργα που έχουμε υλοποιήσει με κατασκευές ιστοσελίδων, ηλεκτρονικά καταστήματα και web εφαρμογέςμε κατασκευές ιστοσελίδων, ηλεκτρονικά καταστήματα και web εφαρμογές.

Φυσικά, πάντα είμαστε ανοιχτοί στα σχόλια και τις προτάσεις σας. Θέλουμε πάντα να ακούμε για τις ανάγκες που προκύπτουν, τις απόψεις, και τις ιδέες που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που μας δείχνετε τόσα χρόνια και σας καλωσορίζουμε στο ανανεωμένο site μας.



Αξιολόγηση :
(159 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners